АКЦИСКИ ПЛАН на

ЕВРОПСКА НЕДЕЛА НА СПОРТОТ 2021 (EWoSBAM) Биди Активен Движи се

30 Авг. - 3 септ

2021/ 30ти август (понеделник)

6 -10ти Септември

2021/ Понеделник – Петок

13 - 17ти
Септември

2021/ Понеделник – Петок

18ти Септември

2021 / Сабота

21ви Септемри

2021/ Вторник