АКЦИСКИ ПЛАН на

ЕВРОПСКА НЕДЕЛА НА СПОРТОТ 2022 (EWoSBAM) Биди Активен Движи се

23ти Септември

18.00 часот

Европската недела на спортот под нашето препознатливо мото "BeActive"

24ти Септември

10 часот

Супер спортски настан кој е дел од #BEACTIVE програмата

24ти Септември

19.00 часот

BE ACTIVE NIGHT - СТРУМИЦА

24ти Септември

Цел ден

BE ACTIVE ALL DAY

24-25ти Септември

Цел ден

Toptash Downhill Cup - Трка

30ти Септември

19 часот

Ајде да скокаме заедно